Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Great Holiday
30 November, 2011 | 12:29 AM


wahaha , ape nak jadi dengan holiday aku kali ni . melekat kat rumah je memanjang . pagi pagi bangun lambat . kalau bangun awal pun solat pastu tido balek . wahaha . lepas bangun , prepare break fast untuk mereka mereka nii , ajib , eha and oman . huu , ade orang nak puji aku rajin laa pulak . tengkiu , btw . sayang kau . lepas breakfast , basuh kain , kering kain , lipat kain , simpan kain . wohooo , hidup ak bergelumang dengan kain pada awal pagi . great ! tepat jam 11 ak kene masak nasi pulak . cukup laa due pot untuk empat perut ni . habes lunch , clean up meja tu . naek bilik , termenung sekejap . kalau adek aku tak conquer komp , aku lah takeover . jangan risau laa , tak sampai lima minit , diorang memberontak nak gune pulak . eiiii , saba je laa . naseb baek aku nii punye hati dan perasaan , kakak yang baek kan ? wahaha . lepas takde rezeki nak menghadap fb ak merajuk pegi turun bawah . huh , tengok tv lagi baguss . ak pulak conquer remote tv nii . hehe . sampai petang , tnggu abah ibu balek , then makan malam . habes tu , naek atas . bukak buku pulak . stady laa ape yang patot . buat hw pun okey apa . tp , sampai skrg hw ak tak siap siap lagi . wahaha , ape yg aku buat ntah . melayan fon laa kot . ngeh ngeh . lepas tu , tarik selimut princess kesayangan aku and pelok ayam , and start to dreaming . the next day , doing the same thing :) okay , begitulah hidup ak setakat ni sebagai along kat rumah . huh , penat jugak kan jadi along nii . eh , bukan along yang mintak duet tuu . ak along yang baek lah . lepas nii , tak tau ape nak jadi pulak . ape nak jadi pun jadi laa . aku tak kesah sangat kot . okay , fin . baii :)

Welcome Darls
24 November, 2011 | 7:16 AM


tengok , blog saya dah baru ! nak masuk tahun baru , dengan azam baru ni semangat laa siket . haa , before ni banyak kali je tuka background . tapi , yang ni kire nyawa-nyawa ikan la sebab dah malas nak take care pasal blog ni . plusplus next year nak SPM . soo , bertambah laa busy aten . maaf dipinta dari awal sekiranya lambat meng-update blog ni . wohooo , excited ouh . ececey , macam dah habes study je aten ni . pape je lah . okayy , layan je lah aten punye celoteh yang merapumerepekkerepek ni . baibai . love yaa :)