Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




End Of Semester One
06 June, 2012 | 7:32 AM


Hai Assalamuaalaikum Bloggersss :)



Yeay at last dapat jugak tengok cerita ni before pulang ke maktab hulu tersayang . Snow White and The Huntsman . dah lah beli tiket lambat terpakse lah duduk seat paling depan sekali gara gara nak tengok jugak cerita ni ugaga . nasib baik cerita boleh tahan , kalau tak memang kesian lah tengkuk nii tadi . wee wee jangan jealous yaww kite dah tengok tadi . Queen Ravenna tu sumpah kejam gila . ish , rase nak pergi bunuh je dia tu . nasib baik ade Snow White . haa nak tau cerita full boleh pergi tempah tiket awal awal . nanti takde lah sampai nak patah tengkuk macam kite nii . kahkah

Before masuk wayang tu sempat lah terserempak dengan Rahmah ku sayang , Alia Asyikin and the Gang and kawan time tak matured dulu . semua macam dah lagi tinggi drpd kite je . cehh , tak aci . duduk Hulu ni rase macam dah terbantut pulak . err , Homeostasis tuu .

Okayy guyss , lets rewind ape yg kite dah buat sepanjang cuti ni . Holiday ? haa , nak pergi pahang tak jadi , oman punye pasal . pergi pangkor tak jadi , marina bay dah full punye pasal . last last KayL jugak jadi sasaran parents kite . kene lah ikut jugak . checkIn dekat Hotel Quality , pergi Sogo . jeng jeng jeng punye lah ramai manusia . almaklumlah cuti sekolah ni mesti lah ade Sale ! Sale ! and Sale ! memanjang . next , pergi Suria KLCC . nak masuk Petrosains , tutup ! sadiss , memang takde rezeki . turun TGV , nak tengok Snow White ! err , tak jadi lah dekat ipoh pun boleh tengok , sempat lagi . next , Pavilion . shopping shopping , balik . End of my Holiday :)

Homework ? haha tak payah cakap kite punye lah . kamu pun mesti tak siap kan ? kan ? angguk je . high five ! kite pun same laa babe . kahkah budak budak .. macam tu lah kan . dah lah banyak gila , memang rajin sangat pun nak buat . bukak sekolah nanti lah . eh , tapi jangan tiru okayy . mintak mintak lah dekat sape sape tolong siapkan bersame homework tuu . understand what i mean ? tak faham , buat buat faham je okayy .



credit to : Sheyraa

heii , to all Birthday Girls , Zarifah Diyanah , Fatin Nasuha , Rahmah Roslan , Shafiqa Adleen Happy Belated Birthdayyy sis :) err sory lambat wish . hikhok sumpah tak lupe birthday korang . aku ingat kot , tak pernah lupe . aku sent wishes semua tu dari Hulu tu tau tak , cume tak sampai je kot . haha alasan lah aten . heee jangan marah . Love You Babee :) and for The Becoming Birthday Girl , Syahirah Shukri . Happy Birthday , opah Sheyraa !

Okay tadah tangan ramai ramai . nak doa sikit .
Ya Allah , berikanlah ketabahan hati kepada hambaMu ini untuk menjalani hari hari yang seterusnya , Amiin .

Assalamuaalaikum .