Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




China Holiday
21 January, 2012 | 11:27 PM



assalamuaalaikum holla blogger ! hai hai semua update blog kate blog berhabuk , tapi kite punye tak berhabuk pun bersawang ade lah haha . yeay , sampai pun rumah . punye lah ngok ngek bas tu pusing ikot jalan jauh haishh , kesian abah kite tunggu lame kat situ . nasib ade abah cool .

here nak story senior year kite dekat penghulu . tak rase sangat pun jadi senior kat sini sume macam at the same level je . duduk satu aspuri kan mane boleh gaduh gaduh tarik rambut . kene jadi senior yang baik huekk muntah siket . kalau still dekat rps mesti lagi best gilaa kot jadi senior . eh ye ke ? hak wtv . first week , orientasi boleh tahan lah tak de lah penat mane pun setakat duduk dalam Psp tu . ade aircond bau stokin baru jeh sume . tadah telinga dengar ceramah . second week , start masuk kelas . wohooo , kelas kite dah warne hijau lah this year . last year warne biru , rinduu . sesi pembelajaran as usual lah . life as student nih same je hari hari duduk menelaah buku . Spm dude ! cikgu pun banyak dah tukar . cikgu bm lawak yang tegas . cikgu bi mane nih ? tak habes pantang lagi . cikgu mathmode yang comel . cikgu fizik yang cool macam papa kite . cikgu bio ? so far so goooood . ustaz agame bolehlaaa tak boleh nak lentok dah dalam kelas ustaz ni . cikgu sejarah yang cun kalah aten . cikgu chemistry yang overdos chemistry dengan H+ ion die hakhak . and last but not least cikgu addmath yang baru . boohooo , sumpah best . ye , tak tipu . masuk kelas die ade rules .
sini , rules of HIM
1. kuku kene pendek . haa , hari tu ade spotcheck kuku . nasib kuku aten pendek . fuhh , selamat
2. pompuan kene pakai handsock . yang nii , memang ternganga bile dengar haha bukannye tak penah pakai pun tapi jarang laa nak pakai . hihi jangan jadi munafik ye aten . okay , sekarang hari hari kite dah pakai handsock pegi sekolah walaupun hari tu takde kelas addmath . pegi sekolah jee pun
3. laki tak boleh ade janggut , kuang3 . kalau die ade nampak , kene cabut satu satu . bukan gunting yee , cabut !
4. homework must be done
5. dah form 5 kan ? soo , must use pen at all time except for graph and exercise .
6. exercise boleh lipat , jimat space . yes , jalan kerja memang panjang gila babun lah boleh muat satu page . tapi markah dapat 3 cukup . wtv ,
7. no liquid . see , dalam pencil case The Smurfs aten ade liqiud . time die kene sorok dalam dalam okay .
8. kelas mesti clean and clear
9. handwriting mesti jage . takboleh lagi buruk dari tulisan die .
10. call him Teacher . die tak suke panggil Sir . taktau lah kenape . tanye lah sendiri .
haha thats all yang aten ingat . 10 rules . setakat ni kite still boleh follow . not bad lah cikgu ni . nak kahwin dah die cuti Cina ni . congrats yaa ! 504 ? ade sorang pendatang baru dari MRSM Terendak . hai , welcome dah ade due orang lah fikri dalam kelas kite , goodieyy . still the same communication among us ? better than last year . dah form five kan tak payah le maluw maluw . kite kene berjihad same same nih this year , ececey .

okay , masuk bab aspuri . yes , suke warden aspuri this year sporting gile babeng ah . first meeting , lantik JPA aras . tahniah Fatin Shahirah jadi Ketua Aras 1 . hakhak buat lawak ke ape weh ? aten tak penah jadi ketua ape ape pun . dah lame tak pegang jawatan tahu . okay , majority hands up . kene accept jugak lah kan tanggungjawab tu . setiap pagi kena round aras err kite janji takkan ambik kesempatan turun lambat rollcall kayy . dengan adenye warden aras yang sporting nih kiteorg boleh tengok tayangan tiap malam jumaat , boleh bawak iron satu setiap bilik . wehooo , sape tak sayang kan ? naah , tiap sabtu pagi pulak ade aktiviti . tiap petang ade riadah . last year yang tak penah penah nak turun riadah this year dah kene turun hari hari . yes , kurus ! nah usha lah first updated this year :)





aerobik conducted by Biha and the Gang , superb !



yang dalam toilet nih akibat takde homework hari tu Haha . k babai see ya the next holidayy .
Happy Chinese New Year to all the Chinese :)

Queen Of January
03 January, 2012 | 10:03 PM
3 Januari



hik , same tak muke kitekite . yee , die Superwoman kite . hari nii birthday ibu kite ni soo , Selamat Hari Lahir IBU . aten saaayang ibu ! ibu paling baik dalam dunie nii . aten doakan ibu sentiase murah rezeki , bahagie dengan Superman ibu , berjaya dalam perniagaan ibu and menjadi seorang usahawan yang berjaya . thank you for all your kindness to me , IHeartYouSooMuchyyy !

9 Januari



lovelyy Farah Fatehooo . Happy Birthday darls , ILoveYouu !

13 Januari



yayy , Fairuz Fatini dah 17 tahun ! ade tinggi siket dah ? ke tinggi banyak ? haha , kite doakan kakak kite selamat dunia akhirat , panjang umur , dapat belajar tinggi tinggi . sorry tak dapat nak hantar hadiah ape ape. posmen tu cakap die tak pergi Kubang Pasu . ceh , alasan aku je tuh . hikhok , kire bersyukur lah aku sanggup call kau ye . kayy , IReallyMissYouu sis !