Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Mid 1stSem Holiday
11 March, 2012 | 6:11 PM
assalamualaikum :) hello there . kite dah dua hari balik rumah tapi tak ter-update lagi blog ni . peminat semua dah bising sibuk nak suruh kite update blog haha . okay sekarang dah ade time . jeng jeng dah duduk depan lappy ni tapi tak tahu nak tulis ape . blurr nyee aten --'

tadaaa , kite baru je lepas ambik exam Ujian Selaras 1 ! ohho , dah lah kene duduk dekat dewan . ingat balik time PMR dulu tak ambik kat dewan pun , dalam kelas je . last dalam dewan time UPSR dulu laa zaman muda mudi . tibe tibe kene duduk dewan balik , gile ape . tempat duduk agak strategik laa , nasib tak duduk depan sekali tu . kite pun jawab exam dengan tenang dan aman damai dalam dewan tu . ceyy , rase macam tengah ambik SPM pun ade . takut takut takut . result ? hikhik baru dapat half . naty dah dapat full lah kite bgtau kayy .

next , Activity Week ! yeahh , superb awesome . habis berkilat belang muke semua orang . ade yang rupe perompak penyamun dah . takpe takpe kite ade Olay . sape nak , meh sini kite sapu sorang sorang . haha :D eii , tapi sedih laa derr , wa punye kamera dah habis bateri then charger pulak tertinggal kat rumah . soo , kite copy copy je gambar orang .

Pesta Sukan :)





haha , habis style lah ni ?



apabila mereka bermain bola jaring ,,

Morning Walk :)



I Believe I Can Fly^^



tu diaa , jauh perjalanan luas pemandangan .

Pertandingan Unit Beruniform :)



haha , yang ni paling taknak ingat ;p

all photo Credit To ; Harisah Qistina

dalam kamera kite sempat ade gambar time pendaftaran F1 and F4 tu je . nah , letak lah jugak . kesian para JPA sekalian penar angkut barang kan ? dari aras satu sampai aras tiga .



to all new highlanders , Welcome to our HEAVEN :)