Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Hooray Hooray :D
30 November, 2012 | 12:16 AM
Hello, there . Lama dah tak jumpa kan ? mesti rindu kita kan kan kan ? Huehuehue . Alhamdulillah , kita dah berjaya berjuang menghabiskan SPM kita. Tepuk tangan sikit . Dah bergelar lepasan SPM dah pun . Sekarang kita tunggu result pulak okay . Straight As insyaAllah , Amiin .


While waiting for my result , pergi tengok wayang lah kan of course . Itu plan yang wajib dijalankan . Heee , tapi budak budak Azalea nii dah sibuk pulak nak tarik kita pergi Lost World dulu . Lepas tension nih haa okay nvm . Esoknya , Breaking Dawn yeahhh ! Huu Bella dah jadi vampire mata merah lawa ouhh . Anak dia pun comel eww eww rase nak cubit . okay itu gedik --

Ouhh the most IMPORTANT  , kita kena tolong ibu kemas rumah (: yelaaa ibu kite kan kerja busyy memanjang . Sana sini siang malam kerjanya , abah pun sama . So , kita kena kemas rumah okayy kawan kawan . Tak lama lagi dah boleh kahwin kan... kita practice dulu dekat rumah kita cewaaah . Wtv lah aten oiii .

Last , missing my Love  kBai :[