Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




The Awesome Year
31 December, 2012 | 11:11 PM

 https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBcNK4ARL0qchMX97Q4ES-x0j-MTf3nR-ORWkCzQ67_NPN5iqUeQ

tadaaa ! happy 2013 semua (: hehe sempat lagi kan nak wish , hari ni pun baru 1Jan. haha malas nak update blog pukul 12am. nanti otak blank taktahu nak tulis apa sebab dekat belakang rumah tu mesti bising gilaa orang main mercun lah, main motor lah semua nak main. haa nak main belakang rumah orang jugak, pergi lah main dekat stadium tu kann menambahkan kemeriahan menyambut tahun baru kalendar orang putih. hehe kita tak sambut okayy, kita dah sambut dah hari tu awal Muharram dekat Pengkalan Hulu. aaaa rindunyaa :')

ucapan 2013, cewwwwwahh ! okay, byebye semua adik adik yang nak balik hostel tu. belajar rajin rajin yee, make your mama proud :D byebye semua kawan kawan yang dapat PLKN, berkhidmat lah anda untuk negara sebaik mungkin haha sukenyeee. mesti best kan ? emm, kawan kawan kita yang dah start kerja, jalankan amanah anda dengan seikhlas hati. kawan kawan kita yang dapat offer study dekat mana mana tu, jangan sia siakan peluang anda. btw, jangan lupa doakan untuk result SPM kita kita. insyaallah, straight A+ :) Amiiin. 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQG4uKirjDOoh0POaHvrJrnkWPHE7OMGEjW0xXFXgDGMFcki-_g

okay, this is it. Civil Engineering at UTP. kita nak jadi seorang yang lebih matured dekat sana sebab along kita kata kita tak matured langsung kahkahkah. semoga perjalanan hidup Fatin Shahirah dipermudahkan Allah, Amiiin.

Getting Nervous Day by Day
25 December, 2012 | 2:27 AM
hello , assalamuaalaikum world :) okay , hari ini saya sangat happy bila dah dapat tawaran untuk study dekat Universiti Teknologi Petronas . alhamdulillah sangat sangat , Allah itu maha mendengar setiap doa doa makhluknya . asalkan kita jangan pernah berhenti untuk terus berdoa . ohh really miracle !

err actually aten dapat text dari UTP malam semalam lagi . hehe disebabkan terlampau happy sampai tak sempat pun nak fikir pasal blog kita ni . btw , dah new look kan ? haaa malas dah nak tukar lepas ni template tuu sangat lah susah , hanya untuk orang yang bersabar je . from now on insyaallah kita akan merajinkan diri kita untuk update post kita , weeee^^ okay , text tu cakap mcm ni :

TAHNIAH ! Anda telah berjaya ditawarkan penempatan ke UTP sesi Januari 2013 di bawah skim tajaan MARA. Sila semak e-mel anda untuk pakej dan maklumat tawaran . Terima Kasih .

haa , macam tu lah lebih kurang bunyinya . tapi tapi tapi kita tengok dekat e-mel ibu kita takda pun . err maybe kita salah bagi e-me kott hari tu Haha :D okay , di samping happy tu kita ada lah perasaan nervous sikit . bukan sikit , banyak ! eiii , bayangkanlah kita kena masuk universiti awal awal tahun orang lain semua tengah rileks ambik lesen kereta lagi . ouhh cakap pasal lesen kereta , esok kita ada test komputer . aaaa , tak study lagi ! okbai , gtg . Pray for me for the next day . insyaallah , i'm doing my best Amiin :)