Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Tangki You
12 April, 2012 | 9:09 PM
omaigoddd , heaven gila dapat balik rumah . haha tak boleh lambat lagi update blog budak ni . orang lain sume dah kecoh kite baru nak post . Heee nvm , janji update .

dengan ini diumumkan bahawa Maktab Rendah Sains Mara Pengkalan Hulu akan diberikan Cuti Kecemasan bermula 8 sehingga 23 April2012 disebabkan oleh ... haha , tak tahu . patut laa takde spirit langsung nak study untuk ujian selaras kali ni . nak pegang buku , bace buku pun macam kepala otak sume dah tak boleh terima . selamat lah seminggu exam kite ditunda . jeng jeng jeng tangki maktab sudah pecah ouhh . kesian kesian kesian aspura kena banjir , benda dah nak jadi kan takde sape pun boleh halang . so mari ramai ramai ambik baldi kite tadah air .



bila dah balik rumah tuu tau je lah kite macam mane . buku sume hilang entah ke mane asyik melekat dengan phone , tv , komputer , phone , tv , komputer , PS Haha . last but not leasttt pergi lepak-ing dekat beloved RPS dengan sahabat kite kite :) datang sekola lame watlek watpeace je macam pendatang asing pun ade sebab sume orang dah usha pelik Haha . kite buat badak je tengok karnival sukan ade hoki , bola tampar , sofbol and so on . tengok korang korang ni main Haha teramatlah kelakar . masuk kelas Azalea ouhh rindu walaupun sempat masuk kejap je . next , tengok orang kawad lagi lah rindu . sabtu ni , diorang ade lawan GO kankan ? kalau boleh nak je replace tapi naty replace karang sekolah lain confirm kalah Hoho . okayy , gudlak rps ku sayang .



yeayy , ni dengan alia kite . okay again , kamera tertinggal dekat maktab . so , yang ni pun cilok gambar orang je . Heee okay tata ^^