Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Semester Break-ING
27 May, 2012 | 1:55 AM


assalamuaalaikum and hello my big world ! yeayy heaven nyee balik rumah lagi . end of semester1 yang double trouble jumble ble ble ble ape tah sume tuu . err balik rumah pun hw tetap berlonggok tinggi Gunung Everest tu . kalau hw tak tinggi pun still kene study tinggi tinggi jugak kan .

final sem1 dah habis . err , tunggu result dah lah study pun gitu gitu je mcm taknak ambil exam pulak . aduii , takde kesedaran lagi aten ni . teng teng teng nak buat ape ni ? errrrrrrr tak keruan . tengah countdown nak ambik spm . spm bile ek ? emm rase rase mcm lagi 5bulan je . yes , lagi 5bulan jugak lah nak stay dekat hulu , lagi 5bulan jugak lah nak spend time dengan gang gang semua , lagi 5bulan jugak lah nak pakai segale uniform sekolah tuu . haha touching apehal aten ?

okay , balik sem2 ni nak struggle . by hook or by crook kite nak jugak A+ berderet tu . sounds impossible right ? haha just make things go easier , dude . then , you'll achieve it . trust me ;)