Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




31 Disember
30 December, 2011 | 8:46 AM



wehh , sedih gila waa . hari ni hari last untuk tahun ni . sayang gile nak tinggal this year . this year banyak sangat bende baru yang aten dah go through . ye lah kan , since menetap kat highlands kesayangan tuh . eh , serius doh . sayang ape , kejam gila la kan kalau dah setahun meringkuk kat situ tak sayang hihi . life with no sahabat , no rpsian . sumemye dah baru . sekolah baru , kawan baru , cikgu baru , warden pun baru . hik , nak story lah siket .

first masuk , kenal dengan Farah Fateha . yeahh , si comel yang gorgeous . memandangkan teha pun from girls sch , duduk due orang dalam kelas tu dok mengenang nasib kihkih lawak laa pulak . wooh , first masuk kelas tu memang meriah gilaa la kan . bising ya amat , blur blur je masuk sekali dengan Teha , Afiq , Faris and Mus . okay , rase memang weird gila ttbe ade kaum Adam dalam satu kelas . tapi , abaikan . diorang ni sangat lah gilagila . macam macam manusie yang aten kenal bile dah duduk dalam kelas tu . ye lah kan boleh dapat kawan baru dari negeri lain . so , tukar tukar lah cerita , tukar tukar loghat sume .

dekat dalam bilik pulak lagi lah macam macam boleh jumpe . ape pun diorang ni amatlah sporting , kelakar habis . walaupun selalu gaduh gaduh kiteorang still boleh happy happy dalam bilik tu . almaklumlah nak gaduh manje gituu . kalau nak kasi meriah tu satu aras boleh denga gelak kiteorang hee , over la pulak . major stay Perak dalam P303 tu . nak kenal jugak ? okay la , here introducing you , Ismah Auni Areege Sal Tikah Musfirah Mira and my beloved bedmate of course her , Aerma cun . yeahh , thanks sebab selalu buat aku gelak pecah perut guys .

err , cikgu and warden pun boleh tahan sume . okay , aten penah kene rotan sebab pakai skaf separuh , padan muke . cehh , sekarang dah pakai full punye tahu . serius seram and pelik pelik doh denda denda kat sini . kene pakai telekung lah , pakai kain pelekat lah . haishh , macem macem . nasib baik lah due tahun je hidup kat situ . next year tak tahu lah kene denda ape pulak . ishh , taknak lah buat bende jahat , kite nak jadi baik lah . hikhok titeww memey baik punnn . jeless letuww ;p

dekat sini jugak rajin lah buat event event ape ke bende ntah sume tu . boleh la para gadis teruna nak melaram dalam event tu . bukan melaram pakaian , melaram bakat kerativiti tu sume pun boleh . hebak hebak lee budak kat sini , dah boleh jadi Malaysia Next Top Model , Harimau Mudaa , Bruno Mars pun boleh import dari sini . ceyy , nak promote lah pulak . ntah jadi ke tak .

aktiviti dengan classmate ? err , banyak laa pulak tak terluah kat sini hikhok . ini ending untuk tahun 2011 nih . nak tahu azam , harapan , to-do-list untuk next year ? kate pun next year kan , so next year lah update .

ehh , cop ! nak wish birthday untuk pakcik Amer Syazwan . hakhak sorry lah derr aku terwish 30Dis pulok gare gare tak tengok kalendar . memey laa aten ni pun , kelam ya amat . kboiii ^^