Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Alhamdulillah ,
15 December, 2011 | 7:21 AM


okay , this is it . akhirnya sampai jugak utusan ni setelah lame menunggu . wuuu , sedihnya pointer turun . aten dapat 3.2 je untuk sem2 ni . emm , nvm . orang cakap , don't be sad . soo , alhamdulillah . okay , sejarah dah naek . dapat A ouhh , haha bukan senang . yang kecundangnye skrg ni ialah agame and bm . wuu , betape kurangnye pendidikan agame aten . nii sume gara gara menyembang , tido , buat keje sendiri , and buat dunno dengan ustaz . bile ustaz tanye , terkebil kebil nak jawab , ahaha . tauu takot . hee , mintak maaf ye ustaz . lepas nii tak buat dah . bm pulak , aten taktau ape nak jadi dengan karangan aten . haha , dulu berderet cekgu bagi A . okay , try harder next time aten . never lose hope :) next year lagi banyak bende yang aten kene buat . lagi busy mengalahkan PM , okay . dah takde mase nak maen maen dah . hee , kesian blog nii takde sape nak kawan die dah , hikhik . jangan sedih okay . aten kene kuat , yeahh ! kite doa same same okay . mari tadah tangan ramai ramai . 9A+ for SPM , AMIIN .