Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Melayan Homework
16 December, 2011 | 7:03 AM
assalamuaalaikum ! okay , hari ni aten dah start nak tunjuk rajin die . bukak segale buku bio , sejarah , math mode , add math dia . wa lame tak sentuh buku ouh . segale hw wa bertimbun lagi ouh . banyak lagi wa tak buat ouh . sape nak buat nii ? haissh , orang tengah bertimbun hw ni , die lagi nak suruh tolong buat die punye . boleh belaaa . do it on your own okayy . usaha tangga kejayaan ! nak suruh aten tolong sangat kan . aten tolong lah ni , pakse kau buat sendiri . haissh , nak buat hw pun susah ke , apek ? haha , okay stop bebel . wuuu , nota bio and sejarah ni banyak sangat lah pulak . takpe , buat siket siket lah . wahaa , memang nak jadi doktor laa kau aten . habes tengkorak , otak , tulang , muscle sume kau lukis . yeah , tepuk tangan ramai ramai . bile lame lame dah bosan tu , mula la tangan nak mencapai macam macam benda . naa , ini hasilnya dari budak yang tak berape nak rajin . tapi ni baru halfway . full punye tak tau bile nak siap , hihi . terok punye aten (:





tengah rajin buat hw ni pun , aten sempat lagi nak berbaik balek dengan die . haihh --'