Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Double Triple Fatin
28 December, 2011 | 1:37 AM

Yeahh , semalam aten dengan eha tengah rajin nak buat hw dengan oman yang bising , ttbe ade org kacau la pulak . ---> toktoktok ! ibu ketuk pintu , aten pun bukak .

Ibu : nah , kawan aten kol (sambil menghulurkan fon )

Aten : hello , *sejak bile kawan aku ade pandai nak kol gune numb ibu nihh ?

Unknown : hello .

Aten : sape ni ?

Unknown : ni nabila lah .

Aten : err . sape ek ? (buat muke pelik)

Unknown : ishh , ni Nihayatul Nabila laa . takkn laa tak kenal kot ?

Aten : err , tak kenal laa *bile pulak aku ade kawan name nihayatul nii --'

Ibu : aten , ce tanye die sekolah mane

Aten : err , sekola mane ek ? (menurut arahan )

Unknown : ……

Aten : emm , salah numb kot

Teeeeeeeeeeeeet , die letak fon . eishh , gile ke ape die tuh (bagi balek fon ibu) . ttbe , bunyi balek . ibu pun jawab , then hulur balek kat aten

Aten : hello

Unknown : eii , fatin ni nihayatul nabila lah . takkan tak kenal kot .

Aten : err , sekola mane ni ? (suare da maleh nak layan)

Unknown : kenape suare macam tak bermaye je ni ?

Aten : err , salah numb kot . tak kenal lah , sorry .

Unknown : eihh , fatin takkan tak kenal besfren sendiri kot ?

Aten : err ……

Unknown : FATIN SOLEHAH ! kamu jangan laa main main ,

Dalam hati *Erghhh , !@#$%^&* . what the hack !!!

Aten : eiiii , ape nih (letak fon)

Ibu : hehehe , mane la ibu tau . die ckp nak ckp dengan Fatin , ibu bagi laa Aten . lupe pulak anak ibu ade due Fatin .

Aten : eihh , tu fatin bukan aten .

rase nak je campak fon yang aten pegang time tuh . naseb baik fon ibu . wooo , sumpa wa bengang gile laa . cakap laa siang siang lain kali nak cakap dengan Fatin Solehah . taktau ke dalam rumah ni ade due Fatin , huh . ibu ngan eha pulak dah tergelak gelak . eiiiii , gelak ape ? bengang gile nih . besfren kau rupenye eha oiii . patut laa suare pun tergedik tak matured semacam . haisshhh --' maleh aten nak join gelak . ceeii , control macho pulak tak nak gelak . dah laa muke tengah serius buat hw sejarah nii . hadoiiii .

btw , patut pun aten pelik , mane ade org pnggil FATIN . pnggil ATEN je selame nih . kalau nak pnggil fatin pun pnggil full FATIN SHAHIRAH . hoho , ni laa akibat name same . fuhh , dekat maktab lagi la . tak payah cakap , memey beriban name Fatin kat sane . satu batch pun dah nak dekat 10 orang . nak list ? Fatin Natasya , FatinYan Atikaa , Amirah Fatin , Nurul Fathin , Fatin Farhany , Fatin Nur Nadhia , another Fatin Syahirah . err , ade lagi tak ? okay , terima kasih cepat cepat kepada ibu abah yang bagi name FATIN tuu . tau ape mksud nye ? Fatin is Cantik Menawan . hikhik , perasan betollll . okay , jangan jeles . name korang pun cantik jugak . try search google hikhok kat SINI pun boleh . okay , babai :) sambung buat hw .