Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Gembira Atau Sedih Kah ?
18 December, 2011 | 5:12 AM



hai you :) okay , hari ni tak tau feeling aten gembira atau sedih . rasenye bercampur aduk lah kot , haihh . meh sini nak cerita siket hihi .

korang sedih tak bile salah seorang family korang pergi merantau jauh ? mestilah sedih kan ? sedih bangat bangat . hihi , tapi orang cakap tuntut ilmu hingga ke negeri China . soo , takpelah kalau nak merantau jauh jauh kite redha je walaupun kite rindu . huek , hari ni ajib dah balek hostel die . takde lah jauh mane pun kat manjoi je . kentut pun boleh dengar , hihi . tapi , rumah ni still sunyi jugak bile dah berkurang penghuninye . baibai ajib , belaja leklok . aten jeles ngan kau act sebab kau dah lagi tinggi dari aten , cehh takkan ku biarkan . btw , sorry sebab tak dapat nak cari tshirt kau tu sampai jumpe . naty aten carik lagi yaww , jangan sedey sedey . huaaa , tu diaa air mata dah meleleh . haihh , aten menguap lah keluar air mata . tolong siket , orang tak nanges okayy .

after that , pergi the store beli baju sekolah oman pulak . ceyy , nak masuk drjah satu dah die . pandai pandai lah hidup kat SK Jati tu ye oman . jangan asyik nak maen game je tauu .



balek rumah , bukak channel 817 . yeahh , tu dia my hero awww . ligatnye dia jatuh sana tergolek sini . baik baik hunn , habes sume orang nak control u . i sokong u dari belakang depan atas bawah kiri kanan lah . dont worry kayy . go barca ! okay , senangnye hati bile dah menang . ouhh , my hero score 2 gol yaww hevadd . congrats barca 4-0 SFC .

next , aten dah sakitkan hati someone hari ni . bukan hari ni je dah banyak kali dah huehuehue . ahhh ape nak buat ni . aten memang tak reti nak jage perasaan die jage hati die tak reti nak hargai persahabatan aten ngan die . okay , really really really sorry . act , aten benci bile nak cakap yang aten suke KAU . fact , aku benci sangat nak cakap bende tu , benci gile babun laa . hiii , tak tau kenape . sape ade idea , how to ? raise up ur hands ! tolonglah , really hurts him . tak tau nak buat ape dah . kalau nak campak die jauh jauh , kejam sangat lah pulak . soo forget it , be silence is better :)



most sedih , amat rindu sahabat . sampai terbawak dalam mimipi tahuu . haha , agak lawak lah mimpi tu sebab kite sume masuk contest menari , boleh kamu bayangkan ? okay , boleh gelak terbahak ramai ramai . memang lawak punn , sumpah ! hakhak traditional dance u know , bukan breakdance ke shuffle ke , hevadd . habis bibir sume bersalut gincu , pipi bersalut blusher , pakai bunge bunge hikhik . okay , terbukti sudah rindu aten kat korang hikhik . muahhh , baibai ily sayangss :)

and the conclusion at the end of this day , i end my day with a smile :)