Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Hello 2012 , I'll Be Nice To You
31 December, 2011 | 9:18 PM
yeayy ! tepuk tangan ramai ramai , Alhamdulillah kite still bernafas dan kite dah masuk tahun 2012 . 2012 , please be nice ? noo , i'll be nice to you okay . to all bloggers Selamat Tahun Baru . sini nak kongsi azam tahun baru kite .




first , nak jadi Budak Baik ! yee , kite tau kite memey baik pun hakhak . tapi , kite nak jadi lebih lebih baik . means , nak jadi baik ngan semua orang , taknak sakitkan hati orang lain . gosip ? manusia biase tak boleh nak elaklah kan . plusplus perempuan . memang dah serasi sangat Perempuan dengan Gosip ni . tapi , kite try kurangkan gosip okay . kalau dah tak suke sangat kat someone tuu , takpaya lah nak kutuk die dekat orang lain *ceh , macam aku tak buat je . nak kutuk pun dalam hati je . tapi kalau dah tak boleh tahan sangat , kite kan ade blog . so , gunekan lah untuk lepaskan geram *eh , salah gune pulak . tapi , kalau nak kutuk tu jangan la over sangat . ingat , kite ni pun takde lah perfect mane pun kan ? kan ?

second , nak Study Smart bukan study hard ! yeah , kite sedar dah nak SPM pun this year . wahaha , wa seram gila nii , ketaq lutut wa . pagi tadi , abah dah cakap siap hikhok . kene study gile gile punye aten , tahun ni dah last sekolah , kene dapat semua A+ tauu . hek , lebih kurang camtu lah bunyinyee . yang terkezut nye , kene study Gile Gile tuu . tak boleh belaa . apeape pun , tak boleh nak elak kan . dah tanggungjawab kite as student kene lah jawab jugak kan . taknak kecewakan parents aten . belajar rajin rajin , kene siapkan hw , tido awal , mandi awal , taknak tido dalam kelas , taknak usha AWEK , nak concentrate dalam kelas , kurangkan angan angan . kalau tak panadai , kene tanye orang yang lagi pandai okay .

third , nak Jogging sebab kite dah Chubby ! tapi , malas lah nak jog tiap tiap hari kan . kite nak tunggu orang ajak baru nak jog . azam ke tu ? boleh laaa , before ni jarang nak join kalau orang ajak jog konon sibuk nak basuh baju iron baju ape semua tu lah haha .

fourth , rarely OnTheLine ! say baibai to Facebook kite . eh , bukan taknak online terus tau . kalau kite rase rindu je kite akan Log In . err , blog nii jangan risau lah . kite update punye setiap kali balik . hakhak , cakap sekarang boleh laa . naty habis tergendala semua . okay ingat ni , tiap kali balik , UPDATE BLOG ! naty kesian die kenal tinggal , kan ?

fifth , err ape lagi ek ? yaa , kite akan try jadi seorang yang Peramah ! ye , kite ni memey pendiam punnn dekat maktab tu hikhok .

okay , rasenye itu je kot azam untuk 2012 nih . korang pulak ? hihi , kite nak kene checkIn dah kat maktab esok . rase excited , nervous semua ade nih . kite dah siap packing , tapi kite tak siap hw lagi . takpe lah , balik sane buat punye .

untuk semua Rakan Seperjuangan kite , gudlak yaww . same same lah kite enjoy untuk this year . enjoy study kayy , next year dah tak payah pakai baju sekolah , dah tak beli beg sekolah baru , dah tak payah buat hw dah .



nah , ni smile new year besa penuh ikhlas punye untuk korang . naty rindu , tengoklah smile kite ni kayy . hihi , kbabaii sayang , imissyouu (':