Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Jalan Jalan Cari Makan 2011
15 December, 2011 | 4:56 AM


wuuu wuuu freaking awesome dude ! again , mari kita terpekik terlolong at berjaya times square theme park . wehooo , this time tak payah cakap laa . boleh kate sume bnde dalam tu kteorg serbu . dah laa orang second jejak kaki on that day . excited punye pasal , before pukul 11 dah tercacak depan pintu gerbang . abah pulak dah cabar kiteorg naek roller coaster tuu . no hal lah abah . aten pernah naek dah tuu . cabaran anda diterima ! plan first first nak naek roller coaster tu dulu . tp dsbbkan tak ramai org lagi soo main laa bende laen dulu . woohoo , pening gila waa ckp sama luu . along muntah dah , haha :D habes terkeluar air mata sume , tudung pun senget dah , pape je lah sumenye dah habes . then , baru naek tempat roller coaster tu . ttbe rase nak terkencing , ketaq lutut , sume ade laa time tuu . teheee ajak diorg turun balek . haha , macam keling . eh , makan aiskrim dulu jum ! naty kite naek balek , okay . seperti yang dijanjikan lepas makan aiskrim perisa chocolate chip *yummy , kiteorg pun naek . ouhh , dengan yakin dan beraninye melangkahkan kaki . woooohoooo , inilah keseronokan yang dinanti nanti . superb awesomee maa , yeahh ! nak lagi , nak lagi ! akibatnya , on that night ... aten rase macam tido atas roller coaster tu . still rase macam terhuyung hayang , berpusing berputar . fuhh , nightmare beb !