Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Journey To Sg. Bakap
24 December, 2011 | 8:54 AM
hello darls ! hari ni penat gilaa ouh . from Ipoh bertolak pagi pagi to Taiping to Sg. Bakap , Pulau Pinang . hik , actually tak sampai seberang jambatan tu pun . over jee hihi . woaaa , mata tengah sembap lagi seperti biasa aten akan bertafakur dalam kereta . dari Taiping convoi ramai ramai pergi Sg. Bakap . berape kereta ntah tak kire laa pulak . ade laa dalam lima enam buah kot . hokhok , sampai sane memang buat mcm kenduri sendiri laa kiteorg . sape tak kenal family TokYam kann .

then , habes makan sembang lepak-ing sume perut pun dah kenyang . start enjin balek ! wohooo , tapi tak balek lagi lahh . abah bawak round round pekan Sg. Bakap tu . tunjuk rumah kuning tok dulu . Mak Bi bukak kisah silam tok kene ngorat ngan tokwan . teheee , dulu waktu diorang umur 13 , tokwan selalu lalu depan rumah tok . konon otw nak ke railway station tapi sebenanye nak usha tok . atototo , shooo shuweeeeeet XD tunjuk laa segale tempat abah penah lepak dulu . wujud lagi rupenye Kedai Tuak tu , tapi takde laa penghuninya kan .

then , lalu depan satu kedai ni penuh basikal Fixie ! wooo , aten hanya mampu melihat HAHA .



wheee colourful ! nak yang warne hijau tu , nak jugak nak jugak . sape nak bagi ? angkat ketiak :p haha merepek --'





nah , ni souvenir !



err , buat lawak ke ape ? okay , dah penat and i'm sooo ngantuks , nite . baii Love !