Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Sweet Popcorn
09 December, 2011 | 5:10 AM


wahaa , comel kan budak ni . call him Kevin , okay . hee , tadi tengok movie Home Alone 4 ni . korang dah tengok ? kalau dah tengok lame , tahnniah banyak banyak la . haa , aten baru tengok tadi . sape yang tak tengok lagi tu , jemput tengok . download sendiri okay , reti kan ? heehaa , awesomeeeee gila laa rumah dia waa cakap sama luu . wuu , sape bole bagi aten rumah mcm tu ? haha , may dreams come true . budak kecik yang comel nii memang bijak pandai gila la trap perompak perompak tu . hahaha , sumpa lawak . tp , yang nii punya tak banyak sangat trap die . nway , stil bole gelak pecah perut kalau tengok .



haa , yang ni perompak die . Inspector Gadget and his wife , G2 . haha , sumpa fool plus kelakar gila lah diorang ni . tp , diorang still sweet laa . merompak bersame same . masuk jail pun same same . hee , happy ending !