Hello. You are so kind. Follow me here. Go to dashboard here
Dream of Perfection




Hangout
08 December, 2011 | 6:44 AM


wahaha , akhirnya dapat jugak aten tengok ombak rindu nii . best ouh ade bront paralae . korang amek laa aaron aziz tuu . tak kesah pun , aku punya hero hidung dia tinggi maa . korang punye hero ade ? hee , maen je laa . tp , aten mmg lagi suke kat bront paralae tuu , adoiii hensemnyeeeee . tp , kalau rmbut dia tak panjang lagi style kot . ahaa , pandai je nak komen orang aten ni , suke hati dia laa dia punye rmbut kan kan . okayy , nway tengkiu dekat along , kak ain and sheyra . hee , aten nampak korang nanges tadi . sheyra tercari cari tisu dia . aten je mcm takde feeling tengok movie nii , waa taktau laa kenapa . ngeh ngeh . pastu lepak lepak , eh , chika pun ade sekali . kau kat mane mane pun aku jumpe , tesco pun boleh , haha . story mmg tak payah cakap laa . kalau dah lepak dengan due orang nii mmg takkan habes punye laa . haishh , sahabat aten rindu laa . bile nak gather nii ?